Ovim zodijacima ce JESEN DONIJETI VELIKU TUGU-Ocekuju ih velika razocarenja!

Ovim zodijacima ce JESEN DONIJETI VELIKU TUGU-Ocekuju ih velika razocarenja!

23. kolovoza 2022. 0 By Maja

BIK

Mada vi sve pokusavate da u vasoj vezi sve bude kako treba, vas partner kao da u inat pokusava da izazove svadju. Vi ste se uvijek zauzimali samo za ljubav i nikada niste zeljeli rasprave i svadje.

Koliko god se vi trudili trenutno se sve cini uzalud.

Vasa voljena osoba kao da nesto krije od vas, i vi ne mozete da saznate o cemu se radi. Da su neke tajne u pitanju vama je jasno, ali ni sami ne znate odakle da pocnete.

Jesen vam donosi jedno veliko razocarenje koje necete lako moci shvatiti. Uvijek, ali uviejk ste bili tu za voljenu osobu. Ipak, ona ce napraviti jedan korak koji ce vam slomiti srce.

Vasa ljubav je do nedavno bila jaka, ali to kao da se je pocelo mijenjati. Vi cete tokom jeseni zeljeti saznati istinu, i nju cete i dobiti.

Na zalostta istina nece biti ono sto ste vi ocekivali. Vas partner krije tajne od vas, i madavas jos uvijek voli u njegov ziovt je usla jos jedna osoba.

Njegovo srce pripada vama, ali on je napravio gresku koju cete mu tesko moci oprostiti. Veliko razocarenje je pred vama  koje ce vam donijti mnogo vremena za razmisljanje.

Kako dalje, necete ni sami znati. Moramo naglasiti da ce se vas partner  zbog greske koju je napravio mnogo kajati. Na vama preostaje hocete li mu tu gresku moci oprostiti.

Nece vam biti lako, ali vi ste bice koje se uzivoru nikada nije lako predavalo sudbini.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2