Ovim zodijacima ce JESEN DONIJETI VELIKU TUGU-Ocekuju ih velika razocarenja!

Ovim zodijacima ce JESEN DONIJETI VELIKU TUGU-Ocekuju ih velika razocarenja!

23. kolovoza 2022. 0 By Maja

JARAC

Vasa ljubav ne poznaje granice. Koliko god se vi trudili da se ponekad naljutite na voljenu osobu, na kraju vasa velika ljubav ipak pobijedi. Nikada se vi necete okrenuti protv voljene osobe jer je vasa ljubav prosto prevelika.

U zadnjem periodu ipak i vi primjecujete promjene koje vas mnogo iznenadjuju. Kao da nije vise nista kao sto je bilo. Vi ste uvijek na strani ljubavi, ali trenutno se mnogo toga desava sto sebi ne mozete objasniti.

Desava se nesto sto ce vas na jesen mnogo iznenaditi. Vas partner krije tajnu od vas koja ce vas mnogo iznenaditi.

Nije sve onako kako vam voljena osoba predstavlja, mada ste se vi uvijek zalagali za istinu. Pored svega sto ste cinili za voljenu osobu, ona ipak nije potpuno iskrena prema vama.

Jesenje razocarenje ce vam donijeti mnoog tuge, jer vi nikada niste mogli zamisliti da bi voljena osoba mogla napraviti nesto sto bi vas povrijedilo.

Mada ce se ona zbog toga mnogo kajati, to nece ublaziti bol koja ce biti pred vama. Do sada ste sve rijesavali slozno i uz dogovor, sada kao da se je sve promijenilo.

Vi cete saznati nesto sto ce vam dati povod da razmislite o svemu. Da li je vasa ljubav bila iskrena, da li vas partner jos uviejk voli, sve to ce vam proci kroz glavu.

Partner vas mnogo voli ali gresku koju je napravio ne moze ni on ispraviti. Sve pokazuje na to da cete v iove jedseni htjeti da se odvojite od voljene osobe jer tu izdaju necete moci podnijeti.

 

 

Stranice: 1 2