DAR SUDBINE u narednim danima ceka  DVA znaka zodijaka!

DAR SUDBINE u narednim danima ceka DVA znaka zodijaka!

25. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec se nadate jednoj osobi i zelite samo njeno drustvo. Vreme je da budete pocastvovani ovih dana i da date sve os sebe. Nemojte se ustrucavati  nego budite otvoreni, i pokazite osecanja. Neko to jedva ceka i prizeljkuje.

 

BIK

Ne mozete ni zamisliti sta vas sve ceka, i sta ste sve propustili do sada. Sada je  pravo vreme da se saberete i da krenete odlucno sa novim zivotnim koracima. Naredenih dana vas cekaju odluke. Bice to novi zivotni potezi.

 

BLIZANCI

Vec ste se radovali narednim danima mada niste imali razloga. Ali naredne dane vas ceka dar sudbine kroz sve lepe dozivljaje. Ako do sada i niste bili srecni, sada cete biti, iskreno uzivajuci u svakom trenutku.

 

RAK

Osecate se nemocno i slabo, a morali biste pokazati snagu. Mnoge stvari su dosta lose, ili bi mogle da budu daleko bolje. Nemate vise snage da trpite sve sto se zbiva, i neke promene tek predstoje.Morate se trgnuti!

 

LAV

Vasa ljubav ide lepim tokom i vreme je da ide i dalje. Samo se drzite  iskrenih osecanja i odluka koje se mogu  doneti, ali zajednicki. Partner vam je ljubomoran i pazite da ne bude  sa povodom.Kad  je ljut, zna biti nezgodan.

 

DEVICA

Niste  spremni da se kontrolisete pred nekim osobama, ali biste morali. Znate biti jako zajedljivi i to vam nije na mestu.Vreme je da se srede neki nesporazumi, koji su bas tako proizasli.Morate korigovati svoje komentare.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2