Tek slede: Vagama dileme, Bikovima  dugovi, Skorpijama inat…

Tek slede: Vagama dileme, Bikovima dugovi, Skorpijama inat…

23. kolovoza 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da budete mnogo oprezniji i pametniji.Mada vi to i jeste, vase ce srce da pazi sta radi. Pred vama su novi koraci koji odavno cekaju na vas potez. Zato pre razmislite, nego se odlucite za korak.

 

BIK

Slede vam velike novcane brige koje ste imali i do sada. Ovog puta ce to biti veliki  novcani dugovi, koje ste unapred uzeli, nego ste zaracunali kolika vam je plata.Nece vam biti lako, ali neka vam to bude lekcija za nauk.

 

BLIZANCI

Slede vam velika potrazivanja a vase mogucnosti su male. Ipak nece biti toliko minimalne za ono za sta se predstavljavate. Vreme je da se  probate da izborite  sa krizom u koju ste zapali, a ne samo da histerisete i kukate.

 

RAK

Da ste besni na sve oko sebe i tuzni zbog svega oko vas, bice ocigledno. Kao da vas je sve dotuklo, vise nemate snage ni volje za novi dan. Probajte svoju nemoc sakriti od onih koji bi joj se radovali, dok ste na ivici snage.

 

LAV

Borite se kako znate i kako umete, ali ni vama nije lako. Svi misle da ste tako srecni, a vi ipak imate svoje skrivene tuge. Mada ste voljeni i volite, jos osecate tugu zbog nekih barijera koje ste postavili svojom emotivnom vezom.

 

DEVICA

Ako niste  mogli da se nadate boljem, moracete da prihvatite ono sto jeste.  Bilo kakva istina je daleko bolja oda lazne nade u kojoj biste ziveli. Zato cete morati da prihvatite neke stvari i da se radujete bilo cemu, nego nicemu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2