Evo koji zodijaci ce MORATI da se SUOCE sa VELIKOM BOLOM jer ce ih IZDATI osoba za koju bi   ZIVOT DALI!

Evo koji zodijaci ce MORATI da se SUOCE sa VELIKOM BOLOM jer ce ih IZDATI osoba za koju bi ZIVOT DALI!

26. kolovoza 2022. 0 By Maja

STRIJELAC

Uvijek vam je ljubavna sreca bila na prvom mjestu. Vi ste zodijak koji se je uvijek borio za svoje snove i za osobu koju iskreno voli.Vi nikada niste dopustili da se bilo ko ifra savasim osjecanjima, bez obzira koliko nekoga voljeli. U vasoj vezi vlada veliko povjerenje, jer sa voljenim bicem vi mozete postici sve sto zelite.

Vasa ljubav je iskrena i nikada se nije mogla porediti ni sa jednom drugom. Vama je jako btino da imate srece u ljubavi jer vas partner je vase sve.

Mnogo mu vjerujete, ali u zadnje vrijeme primjecujete promjenee koje ce vam slomit srce. Vas partner zeli vezu, ali ne sa vama , vec sa osobom koju je tek upoznao. On zeli novi pocetak, u kojem za vas nema  mjesta. Pred vama su desavaja koja ce vam jako tesko pasti i koja ce sve promjeniti sto ste do sada znali.

 

VAGA

Neko ko se toliko bori za svoju ljubavnu srecu ,pomislilo bi se da vi nikada nemate ni jedan problem. Uvijek ste bili i ostali osoba koja je zeljela da u njenoj vezi cvjetaju ruze, ali to vam nije uvijek polazilo za rukom.

Ipak vi ste pokusali da se izbborite za ono sto vam je najvise bitno u zivotu,  a to je ljubavna sreca.

Pred vama su desavanja koaj nece dugo moci da drze vasu ljubavnu idilu. Vas partner cini sve kako bi vam krenulo na bolje, ali vi ste ti koji ce napraviti kobnu gresku koja ce vas kostati vase veze.

 

Stranice: 1 2