Ribe su SRECNE, Vodoliju MUCI SUMNJA,  Jarac  shvata da ZASLUZUJE VISE, i nekoga OSTAVLJA…

Ribe su SRECNE, Vodoliju MUCI SUMNJA, Jarac shvata da ZASLUZUJE VISE, i nekoga OSTAVLJA…

26. kolovoza 2022. 0 By Maja

VAGA

S nekim desavanjima necete moci biti zadovljni, i to ce od vas zahrijevati mnogo. Ne zelite nesuglasice sa voljenom osobom, ali istovremeno ne zelite ni da nesto zadrzite za sebe.

Istina ce danas izaci na vidjeo, jer pred vama je dan u kojem cete morarti biti iskreni i prema partneru i prema vama samim.

 

SKORPIJA

Pred vama je dan u kojem cete vi iskreno uzivati.Sve ce vam biti po volji , i vi cete imati priliku i da se pomirite sa bivsom ljubavi do koje vam je jako stalo.

Pred vama je jedan predivan i savrsen dan.

 

STRIJELAC

Vama ova subota donosi veliku srecu. Vi cete sa svim desavanjima biti i vise nego zadovoljni. Pred vama je sreca kakvoj ste se i nadali.

Bicete zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama. Dans vam je velika sreca sudjena.

 

JARAC

Vi ste bice koje se je uvijek zauzimalo za ljubav. Nikada  ne biste voljenu osobu povrijedili, ali ona vas hoce. Igra se sa vasim emocijama , i vi cete danas napokon shvatiti da vi zasluzujete nesto bolje. Donosite odluku koja ce vama samo od velike koristi biti.

 

VODOLIJA

Mada ste osoba koja uvijek vjeruje svom partner, danas ce da vas pocnu muciti sumnje. Vi cete biti ljubomorni, mada vam vas partner za to ne daje nikakvog povoda.

Danas cete uporni traziti greske, koje ne postoje. Pokazite malo vise samopovjerenja, i sve ce doci na svoje.

 

RIBA

Velika sreca danas vas prati, jer sve ce vam biti po volji. Bicete sretni i zadovoljni sa svim desavanjima koja su pred vama.

Niko sretniji od vas nece biti, jer vas ocekeuje sreca kakvoj se nikada niste mogli nadati.

 

 

Stranice: 1 2