Ovi zodijaci GUBE MNOGO zahvaljuci DVOLICNIM OSOBAMA i LAZNIM PRIJATELJIMA!

Ovi zodijaci GUBE MNOGO zahvaljuci DVOLICNIM OSOBAMA i LAZNIM PRIJATELJIMA!

26. kolovoza 2023. 0 By Maja

OVAN

Zodijak ste na kojeg se uvijek pravi prijatelji mogu osloniti. Nikada niste gledali korist, uvijek ste bili iskreni prema ljudima koji su vam srcu dragi. Vi ste poznati po tome da tjerate po svome, ali nikada na stetu drugih.

Jedan ovan se nikada ne igra sa osjecanjima drugih ljudi jer vi ste odlicje dobrote i razumijevanja.

Mada ne moze se reci da se sa vasim osjecanjima drugi nisu u proslosti igrali. Naucili ste lekciju da ljudima ne smijete tako lako vjerovati, ali vase srce je cesto predobro da bi se toga i drzalo. Zelite da vjerujete da je svako dobar kao vi, nazalost to nije tako.

U narednom periodu cete to i primjetiti, jer pred vama je jedan period u kojem ce vas izdati osoba kojoj mnogo vjerujete.

Jedan dobar prijatelj, ili bolje receno neko koga vi smatrate dobrim prijateljem pravi jedan potez koji ce vam slomiti srce. Mnogo toga ste do sada zajedno prosli, i mnoge zajednicke planove imali. Ali vas prijatelj ce se potruditi da se ti planovi nikada ne ostvare. Vi necete moci vjerovati sta se desava, jer to je osoba kojoj ste povjerili svoje srce svoje najvece tajne.

Poslovni planovi su u pitanju koji vam mnogo znace, ali vi ih necete uspjeti ostvarirti. Pred vama su desavanja koja ce vam otvoriti oci i nista vise nece biti isto.

Neko kao sto ste vi ne zasluzuje takvu bol, jer vi ste bili lojalan prijatelj koji je cinio sve za tu osobu.

Zivot prema vama nece biti posten u narednom periodu, ali vi ste i iz gorih situacija izlazili kao pobjednik. Tako ce biti i ovaj put.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2