Vagama slede ljubavne zavrzlame,Devicama odluke, Ribama  nova ljubav…

Vagama slede ljubavne zavrzlame,Devicama odluke, Ribama nova ljubav…

30. kolovoza 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se radovali  jednom lavu, ali nikako da vas pocasti paznjom.Od vas se ceka da budete  odlucni u svemu i da ne pokvarite svoja osecanja. Ostajte cvrsti u ljubavi prema njemu, i kako god, ali uverite ga  u ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa  situacija nije bas sjajna, ali se morate potruditi da bude bolja.Sve zavisi od vas  i vreme  je da se okrenete za poslom i obavezama koje vam i pristaju. Sto ste do sada dangubili, gotovo je, pred vama je da se latite posla.

 

BLIZANCI

Od vase paznje ce zavisiti sta  ce vas i zaokupiti u narednim danima. Vreme je da budete  odlucni i da se snadjete oko onoga sto vam zadaje brige.  Moracete da se vise  angazujete  i date sve od sebe da vam bude bolje.

 

RAK

Vasa preokupacija nerednih dana ce da bude jedan bik.Odavno se kanite na otvoren razgovor, i vreme je da se  jednom sukobite. Ono sto imate reci, nece biti prijatno, ali cete morati skupiti  snage za razgovor, pre ili kasnije.Za njega, bolje sto pre!

 

LAV

Kuda  cete ovih dana ne znate, ali znate kuda vas vuku vasa osecanja. Znate i kome, ali se plasite da vam srca ne kucaju bas udruzeno.Mozda  je vreme da  vam zajednicki prijatelj bude posrednik.Zaista moze da ucini sve , da vam pomogne.

 

DEVICA

Od vas se ocekuje da postedite jednog  lava i da mu probate oprostiti.Vreme je za velike zivotne odluke koje cete ovih dana morati doneti.Od  vas se ceka odluka koja ce promeniti  dva zivota.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2