ZADNJI DANI AVGUSTA donose Rakovima razocarenje, Ovnovima ushicenje, a nekom  srodnu dusu…

ZADNJI DANI AVGUSTA donose Rakovima razocarenje, Ovnovima ushicenje, a nekom srodnu dusu…

27. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Zadnji dani avgusta ce vam doneti veliko ushicenje i raspolozenje. Kada je ushicenje u pitanju, zna se da je ono rezultat nove ljubavi koja ce se desiti brzinom vetra. Dok shvatite da ste nekog sreli, vec cete zaljubljeni biti u vezi!

BIK

Nikako da odredite pravac a stalno ga trazite.Vreme je da se srede vasi zivotni tokovi koji idu u kontra smeru. Ovih dana cete traziti pravac za dalje, a on ce vam se ukazati u blizini jedne device.Dva srca ce se osecati bliskim.

 

BLIZANCI

Okupirani ste novim koracima koje pravite i koji vas cekaju, pre ili kasnije.  Mada ste prerasli ravnodusnost, ipak vam nedostaju oni dani koji vas mogu da vas razneze. Ni takvih osoba, ni takvih trenutaka; premalo ih je u vasem zivotu.

 

RAK

Idete u susret nekome, a da nikada niste pomislili da cete se sresti.Vreme je da vas zivot  postane neocekivana atrakcija i da se dani koji slede pretoce u novu ljubav. Vreme je da stara ljubav postane nova ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Uzivajte jer vam niko ne moze zabraniti da osecate to sto vam je u srcu. Samo vi znate da gorite na plamenu ljubavi koju svi osudjuju na propast.Samo vas dvoje verujete i  nadate se da cete moci da idete protiv svih.

 

DEVICA

Znate da je vas zivot odredjen nekim smernicama koje morate da ispostujete. Bar nesto biste trebali da ispravite i ucinite po svome. Mada zelite srcem da skrenete sa puta, vas obraz  vam ne dozvoljava da pogazite rec!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2