ZADNJI DANI AVGUSTA donose Rakovima razocarenje, Ovnovima ushicenje, a nekom  srodnu dusu…

ZADNJI DANI AVGUSTA donose Rakovima razocarenje, Ovnovima ushicenje, a nekom srodnu dusu…

27. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste jako zadovoljni   onim sto se zbiva, pa vam par dana ne menja nista. Niste ni svesni da jedan dan moze da ucini mnogo, i da poromeni skoro sve.Vase srce ce  morati da se miri sa promenama koje slede.

 

SKORPIJA

Kada pomerite misli vreme je da idete u smeru  onih koje vam se budu nametale.Vas osecaj direktno iz srca bice vezan za jednu osobu koju volite.Mada volite, morate se mirite da nece ici sve kao med i mleko, jer zivot sve nosi.

 

STRELAC

Ljutite se  na svoj zivot i sve ono sto vas je snaslo. Mozda biste  mogli da budete razumniji i da  se ponasate drugacije. Ako vas boli proslost, ne ljutite se na buducnost.Nikad se ne zna kada ce se desiti  nesto lepo.

 

JARAC

Niste spremni na promene a pravo je vreme za njih.Hteli ih ili ne, od vas ce se ocekivati da ove dane zivite skladno. Na neke stvari morate gledati kao na zivotni tok i vreme je da  zivotarite kao i vecina ljudi oko vas!

 

VODOLIJA

Ne znate da vas inat smeta mnogima, a ne priznajete da cesto i nije na mestu.I ovih dana cete  pokazati da vas inat i ne zna za granice. Vreme je da se radujete, umesto sto se inatite, jer zivot je svakako kratak!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Tragajuci za ljubavlju, jos niste osetili da ste nasli svoju drugu polovinu. Slusate da se prica, a ne verujete da postoji, pa cete ovih dana da promenite misljenje. Va susret sa jednom osobom, od prvog pogleda ce vas uveriti da ste sreli srodnu dusu!

Stranice: 1 2