Bikovi ce da panice, Jarcevi da se inate, a Ribe i Vodolije da se nadju kao nemoguca  kombinacija…

Bikovi ce da panice, Jarcevi da se inate, a Ribe i Vodolije da se nadju kao nemoguca kombinacija…

31. kolovoza 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate ni sta, ni kako da se izborite u situaciji u kojoj ste. Da ce vam biti lako, nece, ali je vreme da sesnalazite kako god to umete. Do sada ste se sklanjali u kraj, pustajuci drugima da se  isticu. Sada  je red na vas!

 

BIK

Vase srce  ce da zakuca  jace, ali ce vas vase dileme da bacaju u ocaj. Od vas ce da zavisi sta cete i kako da se postavite prema onoj u koju cete se zaljubiti.  Hvatace vas panika, ali cete ipak prevladati  osecaj da  gresite.

 

BLIZANCI

Vas ne zanimaju  neke vazne stvari  ali cete  morati da povedete racuna. Vase nedoumice ce vas  terati da se  predomislite u vezi sa jednom odredjenom osobom. Ipak cete doneti ispravnu odluku.

 

RAK

Dani koji slede donece vam  velika razmisljanja ali cete se ipak  srediti. Pred vama su veliki  troskovi koji prevazilaze vasa  primanja. Kako  da se izborite zavisice u mnogome od vaseg strpljenja jer glavom ne mozete kroz zid!

LAV

Vasa ocekivanja od partnera se  mogu svesti na ono sto se i podrazumeva. I ne slutite da vam je partner jako tvrdoglav i da nece ici tako kako mislite da treba. Vasa ce ljubav da prevazidje neka ocekivanja, ali ne i da se pomiri sa njima.

 

DEVICA

Partner ocekuje da se dese neke stvari koje ce doneti resenja vasih dilema.  Odavno ih nosite i nikako da vas one   popuste i da vam ne zadaju veliki pritisak.  Opustuite se, jer mozda samo sebi vise remetite tok stvari.Sto ce biti, bice!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2