Izaberi SRCE jer otkriva LJUBAV u prvoj polovini MESECA SEPTEMBRA!!

Izaberi SRCE jer otkriva LJUBAV u prvoj polovini MESECA SEPTEMBRA!!

28. kolovoza 2023. 0 By Lala

Srce je uvek simbol ljubavi, pa vas ono upozorava, kazuje, govori…

Ono vam samo govori sve sto ce doci, pa cak i da ne slutite da moze. I da hoce da se desi ono sto vase srce nasluti.

Mozda je i vasa ljubav jako lepa i uzvisena, bas kao i svaka druga. A mozda je zapala i u manju krizu, a da ni sami ne znate kako da je resite. Dolazak narednih dana vam donose pocetak novoga meseca koji ce vase srce da stavi na ispit daljeg trajanja vase veze.

Srce koje izaberete pokazace kakva ce vasa ljubav biti u prvoj polovini  meseca koji dolazi. Kojim ce tokom da ide, da li ce biti problema, oscilacje i svadja!Hoce li biti raskida i novih ljubavi ili cete se samo  i dalje da vodite osecajem da vas nece sreca i da se prepustite sudbini?

Izaberi jedno srce i saznaj!

AKO STE IZABRALI SRCE BROJ 1-srce plave boje

Vi koji ste izabrali srce pod rednim brojem jedan, trebate da ostvarite jedan novi pocetak. Vase izabrano srce je plave boje, i ono vam oznacava vasu nadu. Jasno vam govori da postoje izvesne emocije prema jednoj odredjenoj osobi.

Ona je zaokupila svu vasu paznju i dala vam je povoda da se nadate. Niste sigurni ni da vas je primetila, ali cete morati biti uporni. Nametnite joj svoju paznju, a onda probajte da ocijukate pogledima, sve dok ne osetite da vas gleda.

Vasa je nada da je osvojite velika, ali ne znate ni dali je sama ili zauzeta! Znate samo da je zauzela vase srce i zaposela vase misli i zelje. Sve ostaje na nadi da ce se pokrenuti ka vama, jer vi se nadate  i spremni ste da sledite osecanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2