Kad strelca stigne Amorova strela, samo ce jedan znak da likuje!

Kad strelca stigne Amorova strela, samo ce jedan znak da likuje!

28. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Naredni dani vam nose nove dogadjaje i jedan mali preokret. Vreme je da se ukljucite u svoj zivot i da ga pocnete ziveti po svome. Do sada ste znali sta ciniti, i sta je bolje za vas, a sta je sada, pa ne znate sta cete!?

 

BIK

Od vas se ceka da se u narednim danima razvrednite i idete napred. Vreme je da se srede sve vase dileme i da budete odgovorni.Kada hocete, vi mozete sve, ali vas je sada uzela bezvolja pod svoje.

 

BLIZANCI

Mnogo ste se opustili u zadnje vreme i vreme je da znate sta radite.  Suvise ste se oslonili i na svoga partnera koji vuce previse i predugo. Ovih dana ce mu prekipeti jer tako vise nece  ni moci, ni hteti vise.

 

RAK

Nosite tesko breme i vreme je da ga se resite.Neka ga ponese i vas partner jer je vreme  da preuzme svoje obaveze. Imacete i manjih dilema, ali necete  ih dugo nositi. Vreme je za zajednicka resenja.

 

LAV

Mogli biste biti malo i drugaciji i vreme  je da vam se neke situacije pojasne. Stoje neke nejasnoce vezane i za partnera ali cete morati da sami sebi pojasnite neke  stvari. Partner mora biti jasan sto se tice vas!

 

DEVICA

Niste svesni sta vas je snaslo, ali verovatno je u najavi ljubav.Osecate se zaljubljeno  u jednog  strelca, ne znajuci da ste ga pogodili Amorovom strelom. Vi ste ga osvojili i vreme je da likujete   zbog srece u ljubavi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2