Kad strelca stigne Amorova strela, samo ce jedan znak da likuje!

Kad strelca stigne Amorova strela, samo ce jedan znak da likuje!

28. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Od vas se neko nada da cete mu se naci  pri ruci i biti mu rame za plakanje. Znate i ko je u pitanju, ali ne znate sta osecate prema njemu. Razum vas drzi na razdaljini, a srce vas vuce sto blize! Vreme je pogled oci u oci!

 

SKORPIJA

Vreme je da se nadjete na istoj strani gde i jedan  bik jer mucite istu brigu.  Stalno ste u duelu koji vodite kao dve suprotne strane. Vreme je da se ujedinite i budete sto blizi jedno drugome.Imacete zajednicki problem.

 

STRELAC

Srce vam je takla Amorova  strela i vreme je da se lepo provodite. Mada vazite za osvajaca i zavodnika, sada ste poklekli.Vreme je da priznate da vas je osvojila  jedna devica, i da dozvolite da cini sto joj je volja.Neka likuje!

 

JARAC

Nikako da se srede neke vase misli. Vode vas do jedne vodolije i vreme je da vidite kako stojite skupa. Vreme upoznavanja je pred  vama i pokazite sta zelite i  cemu dozvoljavate da vodi vasa veza na pomolu.

 

VODOLIJA

Od vase srece ce zavsiti sreca jednog jarca, koji oseca nemir kad vas vidi.  Vidi vas pored sebe, i mada vas ne poznaje mnogo, zeli vas upoznati. Spreman je da ucini sve moguce kako bi se oboje zblizili, a on zeli da to bude na emotivnoj osnovi.

 

RIBE

Da ste samo malo drugaciji, sve bi islo daleko teze. Sreca je pa ste prilagodljivi, i prihvatate svaku  situaciju.Vas partner vam je zahvalan na razumevanju koje mu pruzate i zeli da vas  iznenadi u znak zahvalnosti.Radujte se  sto ste redak par!

 

Stranice: 1 2