Kome ce ovaj  dan biti VREME ZA nove POCETKE?

Kome ce ovaj dan biti VREME ZA nove POCETKE?

28. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za novu radnu nedelju koja je pred vama. Od vas zavisi sta ce se desavati ovoga dana i koliko cete biti vredni. Hocete li se okrenuti samo svojim obavezama ili cete se okrenuti i jos necemu? Mozda nekome?!

 

BIK

Mozda je vreme da se okrenete obavezama koje cekaju na vas. Do sada ste lencarili, dali ste sebi malo predaha, ali  jos uvek se premisljate. Zahtevni ste, pa budite i vredni kako biste odgovorili licnim zahtevima.

 

BLIZANCI

Vase je da se okrenete napred i da se uhvatite u kostac sa onim sto vas ceka. Nece to biti samo obaveze koje cekaju, nego i neke odluke koje morate doneti. Neke stvari  zavise samo od vas, i sami morate odlucivati.

 

RAK

Da ste na casu kada treba znati sta reci, mozda biste nesto i razmislili. Ovako, vise cutite, znajuci da jedna osoba nece uvaziti vase reci, misli i predloge. Odavno  vas gura u kraj, a danas ce biti dan da sami odlucite sta cete i kako !

 

LAV

Zamisljate neke korake kojim grabite napred a vreme vas vraca nazad. Mozda ne na stare staze, ali svakako na sadasnje trenutke u kojima ne cinite nista. Vase stajanje u mestu ce vas dovesti na cas velike odluke.

 

DEVICA

Pokazite odredjeni stav prema jednoj osobi jer se ceka na vas. Vreme je da pokazete sta mislite i kako biste vi postupili da ste u slicnoj situaciji. Niste svesni sta vas je snaslo, ali se lomite na jednu misao.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2