Do kraja sedmice  Jarcevima sreca, Rakovima tuga, Devicama iznenadjenje…

Do kraja sedmice Jarcevima sreca, Rakovima tuga, Devicama iznenadjenje…

29. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se osecate manje ozbiljnim i suvise vrednim. Jako ste ponosni i drzite do sebe, ali cete morati da se malo spustite na zemlju. Niste jedini koji radi, pa pokazite malo obzira i prema prijateljima.

 

  BIK

Da ste u velikom problemu, to jeste, ali cete morati da budete  jaci. Kada ste upozoravani na njih, niste slusali, a sada ne znate sta cete. Nadjite nacin da ne zapadate u dugove i pokazite da znate sta vam je ciniti.

 

BLIZANCI

Od vas se ceka da budete mnogo vredniji, nego sto jeste. Poslednji period ste se opustili i vreme je da se vratite nazad problemima. Mogli biste malo i bez njih, ali uvek vas nadju. Samo razumno i bez panike, sve ce se resiti.

 

RAK

Nikako da se opustite a zelite da vas partner oraspolozi. On stalno misli o problemima i tako vam daje negativnu energiju.Umesto da vas oraspolozi i da vas postedi, on vam stalno namece brige. Bicete tuzni zbog toga.

 

LAV

Imacete mnogo obaveza , i bicete im i predani. Necete se libiti da radite bilo sta, pa necete odbijati  poslove.Radnika je vrlo tesko naci, a vi imate ponuuda koje ne odbijate. Zelite da skrenete misli, teske i neizbezne.

 

DEVICA

Vreme je da se nadjete na pola puta sa nekim.Sledi vam prijatno iznenadjenje koje ce vas dovesti u zeljeni cilj.Vreme je da slavite sto se ljubav nasla u sredistu vasijh zelja.Oboje ste pravili ustupke da se ona ostvari i desi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2