Do kraja sedmice  Jarcevima sreca, Rakovima tuga, Devicama iznenadjenje…

Do kraja sedmice Jarcevima sreca, Rakovima tuga, Devicama iznenadjenje…

29. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Ne ocekujete nista ali se nadate mnogo, mada cutite. Vase su zelje i nade velike, i sve su vezane za jednu odredjenu osobu.Kuda vas vode misli  i sta vas ceka na putu koji je neizvestan?Mozda cete morati da se odlucite.

 

SKORPIJA

Niste od onih koji ce priznati da se boje, ali vam nece biti svejedno. Nastaje vase novo zivotno poglavlje i vreme je da ga ponesete na svojim plecima. Nece vam biti lako, ali cete morati  da se drzite hrabro i budete jaki.

 

STRELAC

Namerno se nabacujete jednoj vodoliji koja vam se svidja, ali koja vas ignorise. Ponasa se kao da je jedina na svetu, a u sebi skriva emocije srca. Verujte da glumi i da se pravi vazna, samo da biste bili uporniji.

 

JARAC

Vas muci blizina jedne  ribe, a nikako da je se resite. Izgleda da vam se svidja pa ne znate da je ignorisete, a nervira vas jako.Vase srce ce dati sve od sebe da je probate odgurniti od sebe, i vidite hoce li vam se vratiti.

 

VODOLIJA

Jedan vas strelac i voli i prati i stalno vam je za nogama.Ne zelite da ga se resite, nego samo da vas  primeti. Vreme je da ga ne ignorisete, nego da pokusate da ga osvojite sarmom.Vreme je za susret i priznanja srca.

 

RIBE

Vas obozava jedan jarac i vreme je da i vi pokazete ljubav prema njemu. Makar mu dajte znak paznje i pokazite da vas  je osvojio. Ono sto vas je  do sada drzalo u neizvesnosti oboje, vreme je da se pokaze i prizna.Bice da je ljubav koju oboje tajite, a osecate.

Stranice: 1 2