IZABERI MAGICNU KARTU i saznaces da li si MILJENIK SUDBINE ili ISPASTAS za TUDJE GRIJEHE…

IZABERI MAGICNU KARTU i saznaces da li si MILJENIK SUDBINE ili ISPASTAS za TUDJE GRIJEHE…

29. kolovoza 2022. 0 By Maja

KARTA BROJ 1

Ti si osoba koja se je uvijek vodila velikom dobrotom kroz svoj zivot. Nikada nikome nisi dozvolio da se petlja u tvoj zivot, jer ti si neko ko zna da se izbori za sebe. Mnogo toga se je desavalo sto ti i nije donijelo najvecu srecu, ali ti u svom zivotu nikada nisi odustajao. Jaka si osoba koja zeli da se izbori za sebe i za sve sto joj je u zivotu bitno.

Neces se predati ni kada je najteze, jer ti si osoba koja zeli srecu i koja se za istu iskreno bori.

Sreca je velika imati tebe na svojoj strani, jer pored svega ti si veliki prijatelj na kojeg drugi uvijek mogu racunati. Ali ti si za sebe odlucio da se oslanjas samo na sebe.

Karta koju si izabrao sluti samo sreci,  jer ti nisi neko ko ce ispastati za tudje grijehe.

Uvijek si bio na strani dobrih ljudi, mozda te je i to spasilo pa ce ti sreca biti vise naklonjena. Ti jesi miljenik sudbine, jer ti ces postici sve sto zelis u svom zivotu. Sudbina ce tebe posebno da nagradi, jer ti si veliki sretnik.

 

KARTA BROJ 2

Mnogo toga ti ne ide onako kako ti to imas u planu. Osoba si koja je uvijek zeljela da bude sretna, jer ti se za svoju srecu posteno boris. Mnogo toga nije onako kako si planirao, ali ti se ne zalis vec nastavljas dalje svojim putem.

Ipak ponekad se i sam cudis zasto nemas toliko srece.

Mada si ti postena osoba koja uvijek pokusava da koraca postenim putem, ne ide. Razlog za to su grijesi drugih ljudi zbog kojih tebi sreca nije naklonjena. Neko tebi veoma blizak je u proslosti napravio nesto lose, i zbog toga tebe sudbina kaznjava. Ne zvuci posteno, ali to je prosto tako.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2