Izaberi PRIVJESAK  i saznaj da li ti privjesak   SLUTI SRECI ili SUZAMA ! BIRAJ PAZLJIVO!

Izaberi PRIVJESAK i saznaj da li ti privjesak SLUTI SRECI ili SUZAMA ! BIRAJ PAZLJIVO!

29. kolovoza 2022. 0 By Maja

PRIVJESAK BROJ 2

Mnogo puta si nesto pozelio, ali to se nije ostvarilo. Mada si i sam mnogo za svoju srecu cinio, ona kao da ti je u inat okretala ledja. Osoba si koja je uvijek znala da se bori, ali i neko prema kome zivot nije uvijek bio posten. Mnogo je problema iza tebe, mnogo toga sto ti je lomilo srce.

Ljubavna sreca je tebi od velikog znacaja, ali  i ona kao da nije zeljela da bude na tvojoj strani.

Ipak sad si sretan sa svojom voljenom osobom i ne mislis na probleme iz proslosti. Krenuo si dalje sa svojim zivotom i pronasao ljubav kojoj si se uvijek nadao. Ali ta ljubavna sreca nece jos dugo trajati. Privjesak kojeg s i izabrao pokazuje na nevjeru.

Ne sa tvoje strane, vec sa strane tvog partnera.

Pred tobom je nazalost velika tuga jer voljena osoba ce napraviti jedan potez koji ce ti slomiti srce. TI ces morati da se suocis sa izdajom kakvu nikada nisi mogao ocekivati. Tvoj parnter ce se mngoo pokajati, ali ti neces moci oprostiti, jer ti prevaru ne oprastas ma koliko god volio.

 

PRIVJESAK BROJ 3

Uvijek si znao sta zelis, ali svoje snove do sada nisi uspio otvariti. Mozda one neke manje, ali tvoj najveci san je ostao samo pusti san. Mada si ti neko ko je uvijek pokusavao da od zivota sa mnogo truda i rada izvuce samo ono najbolje, nekako kao da je tvoja sreca bila zakljucana.

To ce uskoro da se promjeni, jer privjesak kojeg si izabrao otkljucava tvoju srecu.

Tvoji snovi ce se ostvariti. Pred tobom su velike promjene koje ce ti znaciti mnogo, jer sa ostvarenjem svog sna, ti ces postici sve sto si imao u planu. Velika sreca tebe ocekuje koju si iskreno zasluzio.

Stranice: 1 2