Sledi ISTINA koja ce ZABOLETI I jednog znaka zodijaka UJESTI ZA SRCE!

Sledi ISTINA koja ce ZABOLETI I jednog znaka zodijaka UJESTI ZA SRCE!

29. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

I ne slutite da vam slede lepi dani u kojima cete uzivati. Vasa dobrota je zasluzila nagradu i zato se nadajte lepim stvarima.Nije bas uvek sve po zasluzi, ali vam  ce konacno da bude!

 

BIK

Problemi kao da nece iz vase blizine, ili ih sami zaradjujete nerazmisljajuci. Vreme je da sada posmatrate sta se desava kada ne mislite glavom. Sta ciniti i kako savladati  ono sto ne mozete izbeci, kao da ste  obelezeni?!

 

BLIZANCI

Vase sreca zavisi od vise faktora, ali je vreme da se oni pojave. Niste uslovljeni samo njima, ali od vas se ocekuje  da uvek mislite o onim glavnim. I sada ce vam broj jedan biti problem nedostatka novca i kako ga resiti!

 

RAK

Samo od vas zavisi ono sto i sami morate, a to je razgovor koji odlazete. Vase je srce  vredno i ono zna naci najblazi put kako ne biste povredili nikoga.  Razgovor koji uporno odlazete, povredice svakako i vas i vasu voljenu osobu.

 

LAV

Sledi istina kojoj cete gledati u oci i  koja ce vas ujesti za srce. Onaj kojeg ste ostavili da pati, sada ce da blista kraj drugoga.Mogli ste biti zajedno srecni, ali niste znali i sada morate imati veliko srce da prezivite ono sto cete videti.

 

DEVICA

Da ste na kraj srca jednoj osobi, tek cete se uveriti. Ona ce vas jednostavno zanemariti i vreme je da se pomirite sa time.Vazno je da vi necete moliti za ljubav, ma sta vam se desilo i ma kako vas bolelo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2