Sledi ISTINA koja ce ZABOLETI I jednog znaka zodijaka UJESTI ZA SRCE!

Sledi ISTINA koja ce ZABOLETI I jednog znaka zodijaka UJESTI ZA SRCE!

29. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Ocekujete da se sami  odlucite na jedan korak koji zavisi od vas.Necete da se mirite sa krajem, ali ce vas kraj jednostavno  izbaciti iz normale. Navikli ste na svoje slobodne stavove, i sada se mirite sa neminovnim. Ucinite sta morate!

 

SKORPIJA

Vi ste doneli neke definitivne odluke, ali necete dugo mirovati. Suvise ste ponosni da priznate da ste preduhitrili partnera. Svakako bi vam  do toga doslo ili pre ili kasnije.Vreme je za vasu unutarnju borbu i nemir u dusi, a vesto skrivate!

 

  STRELAC

Od vas se ceka da pokazete da znate da se snadjete u svakoj situaciji. Vas  sarm je ono sto uvek upotrebite kad zelite nesto da dobijete.I sada se jasno zna da zelite nekoga zavesti. Ovog puta se nadate istom, ali ce nesto krenuti kako ne valja.

 

JARAC

Vasa sreca ce bude na pomolu, ali vas nece  hteti. Ocekujete da se  okrenu neke stvari, ali ce ici mimo vasih ocekivanja Do sada vas osecaj nije izneverio, ucinite lukav potez i okrenite stvari u svoju korist.Vreme je da se i vi menjate.

 

VODOLIJA

Da ste ranije bili isti, kao sto se sada menjate, sada bi sve bilo drugacije.Vodjeni ste  novim koracima i novim uverenjima. Za sada, necete moci nista da menjate, nego cete trpeti posledice svoje tvrdoglavosti. Da ste samo mislili razumom, a ne ponosom!

 

RIBE

Ako znate sta cete  sa sobom, da li mislite sta cete sa svojom ljubavlju?Samo od nje ce da zavise  vasi koraci koje morate praviti. Vi ste neko ko voli iz senke i u srcu nosite skrivena osecanja. Vreme je da ih pokazete, pojasnite i sebi i drugima. I jos nekome!

 

Stranice: 1 2