UTORAK, dan u nizu, nekome ce postati NEZABORAVAN!

UTORAK, dan u nizu, nekome ce postati NEZABORAVAN!

29. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Pred vama je dan koji ce vas radovati i  koji ce vas moci da  dovede zeljenom cilju.Vreme je da se odrede  neke vase smernice koje se kanite  da nadjete. Vi biste da ne budu daleko od jednoga  bika, a i on se potajno nade.

 

BIK

Neko vas gleda zaljubljenim ocima i nikako da se srede vase  emocije.Zeli da bude u vasoj blizini i nikako da oseti da to i vi zelite.Vi ga samo ohrabrite, sve ce ostalo da  ide drugacije i lepse.

 

BLIZANCI

Vase se srce nada da ce biti neke  vajde od ovog dana. Osim sto se nadate manjem novcanom  bonusu, nadate se i susretu sa jednom osobom.Sve svoje nade polazete u tu osobu, bas kao sto se nadate i paznji sa njene strane.

RAK

Pred vama su velike obaveze  kojih se morate drzati. Od vas se ceka da budete kao i uvek vredni i odani svojim odgovornostima. Mada ste preumorni, jos vas ceka puno posla.Sugerisite  partneru da preuzme svoj deo.

 

LAV

Gazite za svojim obavezama i vreme je da se one i srede. Osim toga, vas posao vam pomaze da lakse stupite  u drustvo gde vam ukazuju cast. Svakako  da vam je lakse da se iscrpljujete poslom, nego da vam misli idu ka jednoj osobi.

 

DEVICA

Vreme je da se oraspolozite, a imacete i razlog.Neko ce vam da popravi raspolozenje, a i sami cete se oraspoloziti, kad cujete nesto. Sledi vam neocekivan susret koji vas ceka. Iznenadjenje, radost, neverica…

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2