UTORAK, dan u nizu, nekome ce postati NEZABORAVAN!

UTORAK, dan u nizu, nekome ce postati NEZABORAVAN!

29. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Vec ste se jako naljutili i jos to nece biti sve. Jedna osoba ce da izvice vase reakcije i bicete ljuci nego ikada.Neko vam se mesa u sve, a vi to sebi necete dozvoliti. Vreme je da se povuce pred  vasim besom.

 

SKORPIJA

Ne osecate se poletno kao pre, a znate da morate da se ponasate isto. Zivot ide dalje i vreme je da se vase misli opet srede. Povratak na stare staze nece vam doci tako lako, ali od ovog dana morate napred.

 

STRELAC

Zauzeti ste jednim korakom i vreme je da se vase srce i usmeri ka njemu. Tamo gde vas ono vodi, nadate se sreci.Vreme je da budete razumni ali poletni, da volite, ali da ne prenaglite. Bolje je da volite umereno i dugo, a ne da budete voljeni kratko!

 

JARAC

Pred vama je dan za nezaborav i da se okrenete  ka ljubavi. Ona ce svakako da bude vas glavni pokretac i vreme je da postanete svesni da  volite.Tek cete saznati da ste voljeni jer ce vam ljubav biti uzvracena, a vi ste srecnik dana.

 

VODOLIJA

Bas se niste nadali sreci, ni putu sto bi vas poveo ka njoj.Desice vam se iznenada i bice u liku jednog jarca koji vas vec voli. Tek cete ovog dana otkriti koliko, i od kada,  i necete verovati da ste pocastvovani tajnom ljubavlju.

 

RIBE

Predajte se razumu kao i uvek i pustite da srce sledi.Moracete tako, jer kad ste pustali srcu na volju, uvek ste bivali povredjeni. Zato cete prvo da oslusnete svoj glas razuma, pa tek onda glas srca. Sta li ce vam narediti?!

Stranice: 1 2