Vodolija je SPREMNA NA SVE zbog jednog Bika,ali ce joj on SLOMITI SRCE na djelice!

Vodolija je SPREMNA NA SVE zbog jednog Bika,ali ce joj on SLOMITI SRCE na djelice!

29. kolovoza 2022. 0 By Maja

BLIZANCI

Pred vama je peiod koji ce od vas zahtjevati mnogo. Mnopgo paznje , mnogo stroljenja. Pred vama je toliko poslovnih obaze da ni sami necete znati kako sve postici. Veliki izazov je pred vama jer vi niste naucili da vam neko komanduje kako d radite svoj posao.

Ipak upravo to vas ocekuje, jer ce jedna osoba sebi dati za pravo da vam glumi sefa. Ta osoba je na boljoj poziciji nego vi i ona ce vam mnogo toga pokusati pokvariti.

Vase raspolozenje na radnom mjestu ce biti vro lose, ali vi niste osoba koja e tek tako predaje. Bitno je d pokazete upornost i snagu koju posjedujete.

Vas uskoro ocekuje jedan novcani dobitak koj ce mozda pomoci da se malo odmaknete od stresa i nervoze.

Na ljubavnom polju uskoro nastupaju promjene koje ce vas mnogo obradovati. Vas partner ce napraviti jedan potez koji cete vjecno pamtiti.

Do sda su vas pratile nesuglasice, ali as partner ce uskoro pokazati koliko vas zaista voli i koliko mu u zivotu znacite.

Imali ste neke sumnje u voljenu osobu, ali cete i sami primjetiti da za to nistre imali potrebe. Velika sreca je pred vama bar kada je ljubav u pitanju. POslovnih problema cete imati ali vi ste uvijek pronalazili nacin kako da se sa njma suocite.

Imate ljubav i podrsku voljene osobe koja ce ciniti sve kako bi se vi osjecali sretnim. Vrijeme ce pokazati da vi mozete sve savladati samo ako dovoljno zelite.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2