Evo sta ceka svakog zodijaka u prvih sedam dana septembra!

Evo sta ceka svakog zodijaka u prvih sedam dana septembra!

30. kolovoza 2022. 0 By Lala

VAGA

Samo od vas zavise prvi septembarski adni i to kakvi ce vam biti. Ako se budete lomili, i bili neodlucni, sam cete sve da pokavrite. Gledajte da donesete jedan zakljucak od kojeg necete odustajati, pa ce sve da bude prihvatljivo.

SKORPIJA

Ako ne pogazite ono sto ste rekli, za vas ce prvi dani septembra da imaju cilj. Svodi se na to da se vi vratite u normalu i da budete  dosledni svojih stavova. Ao ste nesto resili, neka tako i ostane, ma kako vam bilo tesko.

STRELAC

Od vas ce zavisiti ishod prvih septembarskih dana.Vreme je da se okrenete  svome  ubedjenju koje vam je u srcu. Idete za jednim jarcem i tu vas niko i nista nece i ne moze da spreci.Zelite ga osvojiti po svaku cenu, cak i da budete odbijeni.

 

JARAC

Prvi septembarski dani vam donose ljubav koja vas vodi ka jednom strelcu. Malo cete se dvoumiti, ali cete ipak da priznate da se i on vama svidja.Nece vas toliko vuci srce, koliko njegova velika upornost da vas osvoji. Postacete par koji ce izazvati komentare.

VODOLIJA

Da niste tako uporni, i dani septembra koji slede, bili bi losi.Zahvaljujuci svojoj cvrstoj volji da cinite pozitivne stvari, bice vam bolje.Vase srce kuca  i zeli da budete  neko ce da ima cvrstu volju i ide putem srca.Jedan bik ce pleniti vasu paznju.

RIBE

Dani septembra vas cekaju velikoj dilemi koja vas muci.Probajte da svoju brigu podelite sa iskrenim prijateljom, ali onim koji ce biti  indisketan. Dobar i mudar savet je nekada zlata vredan u situacijama u kojim ne vidite izlaz. Mozda ga tako i nadjete.

Stranice: 1 2