IZABERI  RUZU i saznaj  vesti na POLJU LJUBAVI u narednih mesec dana!

IZABERI RUZU i saznaj vesti na POLJU LJUBAVI u narednih mesec dana!

30. kolovoza 2022. 0 By Lala

Ruza je simbol paznje  i ljubavi i samo vam ona  moze reci kako  da se ponasate, cemu se nadate i sta vas ceka. I vasa ocekivanja se mogu osloniti na ljubav, na vase snove i mastanja i ono sto vase srce sanja i prizeljkuje.

Kakva je vasa ruza, kakav znak paznje  i sta  vas ceka  u ljubavi? Sta simbolizuje vasa ljubav, ruza i boja koja vas privlaci a sada govori da morate da postupate na ljubavnom planu.

Imate tri ponudjene ruze i svaka od njih vam govori nesto drugo.Zato ako zelite znati sta vas ceka na polju ljubavi, vi izaberite jednu od tri ponudjene ruze i saznajte sta vam  sledi i sta vas ceka na ljubavnom polju, ili tek emotivnom planu.

AKO STE IZABRALI RUZU BROJ 1

Vi koji ste izabrali ruzu pod rednim brojem jedan, ukazuje vam na nesto novo. U svakom slucaju, vi zelite da vam se desi nesto novo, i ne sluteci da vam predstoji jedan novi pocetak.

Kod vas ce se ubrzo uspostaviti da sledi nova veza, nova avantura.Vreme je da se i vi zaljubite, kao i vecina iz vase okoline, koje cekaju jesenji dani. Vasa jesenja ljubav koja vas  ceka  pretvorice se u novu i fatalnu ljubav  koja sledi  i koja ce da proizvede citavu salvu vasih osecanja.

Bice to nova osecanja koja ce se pokazati kao oblak koji nosi i oluja koja nastaje u momentu.Vase oci ce same da govore, vase setnje i pogledi ce pevati ljubavnu pesmu koja ce vas grejati i voditi stazama lude i neocekivne ljubavi, kao da volite prvi put u zivotu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2