Sreda, ZADNJI DAN AVGUSTA, jednom donosi ostvarenje najvece zelje!

Sreda, ZADNJI DAN AVGUSTA, jednom donosi ostvarenje najvece zelje!

30. kolovoza 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate da ce ovaj dan da po necemu bude i drugaciji od drugih. Mozda zato sto se vi ponaste drugacije, i uvek se drzite strane. Zato biste morali da istupite i date svoj interes u jednoj situaciji.

 

BIK

Vreme je da zauzmete svoju poziciju koja vam pristaje i po godinama i po ocekivanjima drugih.Umesto sto se osecate   lose, pokazite svoj interes da zelite da vam bude bolje. Ucinite nesto, mrdnite iz mesta!

 

BLIZANCI

Ponasate se kao da vas se nista ne tice ,a morali biste. Vreme je da postupate mnogo razumnije nego do sada.Ako nastavite da budete ravnodusni, mogli bi da zapadnete u vece probleme.

 

RAK

I danas  upadate u zamku svoje popustljivosti prema partneru.Morali biste da zauzmete stav i bar jednom ostanete cvrsti.Zato ste uvek na gubitku kada nikako ne znate da cenite sebe, dok to drugi znaju!Okrenite se sebi, krajnje je vreme.

 

LAV

Vreme je da se srede vase prilike koje nikako da budu bolje.Vasa emotivna veza je pocela da propada i da se pokazuje kao neuspela.Dok vam se pricalo, niste se hteli obazirati, pa cak ni razmisliti. Sada se osecate gore bas zbog toga.

 

DEVICA

Kako se od vas ceka da pokazete da ste voljni za sve, tako i vi morate da osetite da vam partner daje na volju. Vreme je da budete razumni i da se  sa partnerom solidarisete u svemu. Pokazite toleranciju  u svemu i prema svima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2