Ako ste rodjeni u OVIM znacima, PAZITE SE jer vam novi mesec moze doneti velike probleme na POLJU FINANSIJA!

Ako ste rodjeni u OVIM znacima, PAZITE SE jer vam novi mesec moze doneti velike probleme na POLJU FINANSIJA!

2. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Delujete  sigurno i stabilno na poju finansija, za razliku od mnogih. Vi ste jako savesni i vredni, i kada biste bar mogli tako biti zadovoljni emotivnom stranom. Uvek nekome nesto ide bolje, vama ce sada posao!

 

BIK

Da ste malo savesniji i vredniji kao sto niste, sve i bilo bolje.Ovako se stalno oslanjate na druge, a dokle cete ni sami  ne znate. Kako stoje stvari vi cete  se i ovog meseca muciti sa novcem i dugovima.Morate staviti tacku!

 

BLIZANCI

Verujte da vam nece biti lako, ali da ce biti tako koliko kukate, nece.Istina je da cete imati velike jesenje izdatke, ali ovog meseca ce biti minimalni.Samo je vazno da ne kukate toliko  i da se ne zalite, jer se ni vama ne zale drugi.

 

RAK

Vrlo ste spremni da se nosite sa svojim finansijama, ali ne zato sto cete  stajati dobro. Samo zato sto cete kao i do sada da nekako izgurate, kako morate i kako ste i navikli.Vi se protezete koliko ste dugi i razumno postupate sa novcem.

 

LAV

Da ste racionalni kao sto niste, vi biste imali i previse.Radite mnogo i vreme je da se srede sve vase misli, kao i svi vasi troskovi. Necete stajati lose, a kada bi vas jedan  prijatelj  manje koristio, bilo bi vam bolje, daleko bolje!

 

DEVICA

Kako god ali cete nekako prebroditi ovaj mesec.Necete imati bas  dovoljno ali cete se nekako snaci.Smanjicete svoje izdatke koji su nepotrebni i to ce biti to.Od vas se ceka da pokazete  razumno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2