Izaberi sudbinsku knjigu i saznaj  sudbinu od 1. do 30. septembra:Istina osvemu sta vas ceka!

Izaberi sudbinsku knjigu i saznaj sudbinu od 1. do 30. septembra:Istina osvemu sta vas ceka!

31. kolovoza 2022. 0 By Lala

Knjiga je znak onoga sto je vec unapred receno i zapisano, a svi se pitamo sta…

Skoro da je  knjiga simbol sudbine  koju je neko gore, zapisao i odredio svakom od nas.Kao da je nekom nevidljivom silom odredjeno sta se desava, sta ce se desavati u buducnosti i cak do kraja  zivota.

Vasa sudbina je zapisana, zacrtana i skoro da je odredjena onim sto vas ceka i sto cete morati da nosite kao svoju sudbinu.

Vreme je da se znaju neke odredjene  stvari i da se  zna sta je ono sto je propisano i vama.Vreme je da se srede  neke odredjene stvari i da se zna vasa sudbina koja  vas ceka.

Ovde se postavljaju neke knjige koje zovu sudbinskim, i vreme je da i sami odredite i znate sta se sprema vama i vasa sudbina koja je zapisana. Tice se ovoga meseca koji je tu, i ako vas zanima vasa sudbina u mesecu koji stize, izaberite kniigu i saznajte sta.

Vreme je da se zna, pa izaberite jednu od tri ponudjene i saznajte.

AKO STE IZABRALI  SUDBINSKU  KNJIGU BROJ 1

Vreme je i bilo da vas izbor padne na jednu od ponudjene tri sudbinske knige. Vi koji ste izabrali  sudbinsku knjigu broj  jedan,  nadate se  srecnim desavanjima koja ce vas poneti.

Imate osecaj da ste se rodili  bez srece i sada se redom osecate kao da ce tako i da ostane.Vreme  je da otvorite svoju  sudbinsku knjigu, da razmislite i da shvatite da vas zivot zavisi samo od vas. Vi ste svoj kovac srece i ne smete da mislite i budete ubedjeni da vam je sudjena tuga i nesreca.

Slede vam neki novi koraci, i cak i malo pozitivne energije. Dace vam je jedna odredjena osoba, ona koju cete uskoro sresti i skoro i zavoleti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2