Ljubav u setembru i nevidjena cuda:Rak, Jarac i Vodolija ce biti pozitivno iznenadjeni!

Ljubav u setembru i nevidjena cuda:Rak, Jarac i Vodolija ce biti pozitivno iznenadjeni!

2. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa septembarska ocekivanja ce vam terati suze na oci.Ne da nece nista biti onako kako ste zamislili, vec ce sve da bude daleko gore. Mozda biste morali da ostanete dostojanstveni, pred  onim koga cete da izgubite. Ili da ga probate zadrzati!

 

BIK

Od vas se ceka da pokazete da ste mnogo razumniji, nego sto to pokazujete inace. Vase srce ce se morati da bazira na odredjene korake i zato cete morati da se  snadjete.Nevazno ce biti kako ali cete morati naci nacin da ostanete mirni.

 

BLIZANCI

Mozda ce neko da vas  okrene na novu stranu koja ce vam zadelovati mnogo lepsa i svetlija.Osecate ko to moze biti ali sebi da priznate, necete nikako. Ocekujte da vas jedan  rak povede lepsim stazama zivota.

 

RAK

Bicete prijatno iznenadjeni dolaskom septembarskih dana. Vreme je da vas neko zavoli, ali neko koga ste vec primili usvoje srce.Razum vas tera da budete razumni i da ne pokazujete odmah svoja osecanja. Razum upozorava, a srce ne slusa.

 

LAV

Na vasu srecu, zavrsava se ovo leto koje vam je zadalo mnoge muke. Ne samo zdravstvene i one koje se  pamte po necemu losem. Da ste imali  drugacije stavove, lakse biste podneli, ali ce vas jedan  bik i blizanac  da povedu na cistinu.

 

DEVICA

Vas odredjeni stav ce biti nesto posebno lepo, ali nece vam biti bas korisno. Bicete vodjeni svojim instinktom koji vas jos nije prevario. Vreme je da se zna da vam se svidja neko, ali ga morate naterati da obrati paznju na vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2