Prvi dani SEPTEMBRA nekome donose BOLNU VEST koja ce mu ZAUVEK SLOMITI SRCE!

Prvi dani SEPTEMBRA nekome donose BOLNU VEST koja ce mu ZAUVEK SLOMITI SRCE!

2. rujna 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je velika tuga. Dolazi do velikih promjena u prvim danima mjeseca septembra na koje nisu bili spremni.

Nece im biti lako jer su se nadali samo velikoj sreci.

BLIZANCI

Kada je ljubav u pitanju nema sumnje u to da ste vi zodijak koji cini sve za srecu svoje voljene osobe. Uvijek ste tu da podrzite svog partnera, pa cak i kada vama nije najlakse u zivotu. Znate da volite samo cijelim srcem ili nikako. U vasoj vezi je bilo uspona i padova, ali vi nikada niste ni pomislili da se razidjete.

Volite svog partnera i nikada ne biste nista ucinili sto bi ga moglo povrijediti.

Vi zelite samo srecu, i imate velike planove za buducnost sa svojom voljenom osobom. Ali u prvim danima mjeseca septembra sve ce da se promjeni. Ni sami nikada niste mogli slutiti da ce vasa veza dobiti ruzan preokret, ali hoce. Vi cete naime u prvim danima mjeseca septembra saznati nesto sto ce vam slomiti srce.

Vi cete naime saznati da vam partner nije bio vjeran, i da vec duze vrijeme postoji jedna druga osoba u njegovom zivotu.

Ta vijest ce vas mnogo pogoditi jer pred vama je tuga kakvoj se nikada niste mogli nadati. Mnogo ste vjerovali svom partneru, ali uskoro cete saznati da je on vase povjerenje samo koristio. Ljubavna sreca kojoj ste se nadali se rusi, jer poslije tog saznanja nista vise nece biti isto. Pred vama su dani u kojima cete morati biti jaki kao nikada do sada.

Velike promjene nastupaju sa kojima cete se morati pomiriti, jer lako vam sigurno nece biti.

Pred vama je tuga koja ce mnogo toga da promjeni, ali vi ste jak zodijak koji je i do sada morao da se suocava sa velikim zivotnim izazovima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2