OVO je CAROBNO DRVO ZELJA – ako zamislis zelju i IZABERES PRAVI BROJ tvoja ce ZELJA postati STVARNOST!

OVO je CAROBNO DRVO ZELJA – ako zamislis zelju i IZABERES PRAVI BROJ tvoja ce ZELJA postati STVARNOST!

2. rujna 2023. 0 By Lala

Pred tobom je novo drvo zelja.

Pozeli nesto,pa saznaj kada ce se i da li ce se OSTVARITI!

 

 

Ako si izabrao broj jedan:

Ostvarenje ove zelje ne zavisi od tebe i ti po ovom pitanju ne mozes mnogo toga da uradis.

 

Jedino sto ti preostaje je da shvatis da se neke stvari jednostavno nikada ne mogu ostvariti i da je ova tvoja zelja bas jedna od tih.

Nije ovo nista strasno,covek uvek na jednom izgubi da bi na drugom dobio.  Samo je vazno da tvoje srce nikada ne izgubi nadu.  Neke stvari se dese kada najmanje ocekujemo.

Ako si izabrao broj dva:

Ostvarenje ove zelje je krajnje   sigurno i  ne treba   da brines po tom pitanju. Jedino ces mozda trebati da sacekas jos neko vreme da se  to desi. Samo ne smes da gubis nadu u sve to,veruj svom srcu i svom unutrasnjem instiktu.  Sve moze da se ostvari i desi onda kada se najmanje budes nadao.  Tako ce biti i u tvom slucaju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao broj tri:

Ova zelja ce se ostvariti   i u to nema nimalo sumnje. To ce se zapravo ostvariti mnogo brze nego sto mislis i  to je nesto sto ce te  obradovati i usreciti vise nego  ista do sada.  Imaces to zadovoljstvo da ti se ostvari ono sto ti je toliko dugo u srcu i sto vec mesecima zelis i zeljno iscekujes.  Sreca je na tvojoj strani i zato ne treba da sumnjas da ces dobiti ono sto zelis. Samo,  malo strpljenja je ono sto sada moras da imas.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2