Device cekaju izdaci,Vage nove odluke,a Bikove cekaju novcane brige…

Device cekaju izdaci,Vage nove odluke,a Bikove cekaju novcane brige…

5. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Ocekuje se da i dalje okrenete  svoje obaveze, ali cete malo zastati. Vreme je da se srede vase misli, da budete odredjeniji i znate sta hocete.Naredni meseci ce biti dosta teski, ali  cete se moci  pohvaliti da ste odradili dosta.

 

BIK

Vase ce brige u narednim mesecima biti novcane prirode. Samo od vas zavisi sta cete i kako da prebrodite ono u sta ste zapali. Sami ste sebe  bacili u nepotrebne dugove i sada se izbavljajte kako znate. Mozda cete ovih dana da naucite vaznu lekciju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Samo ce od vase  volje da se ostvare neke stvari a zato pokazite volju onome sta zelite. Nikako se nemojte   kolebati da ispratite svoje srce. Imate sansu da vama bude lepo i da vase srce bude ispunjeno.Zato sledite ono sto osecate i budite uvereni da cinite ispravno.

 

RAK

Pokazite da cete biti uporni da odgovorite na zahtev svojih obaveza. Uvek ste bili marljivi i vredni i vreme je da i sada istrajete.Vama nedostaje malo vise  hrabrosti da ispratite sebe i svoje srce. Budite malo drugaciji.

 

LAV

Pokazite da znate sta vam je ciniti i zato se radujte novim danima. Zato pokazite svoju dobru volju da vam bude bolje. Vreme je da se srede  vase  misli, da nadjete prioritete i da odredite cilj.Tek tada cete znati za sta se borite.

 

DEVICA

Mozda i ne ocekujete ali vas cekaju veliki izdaci. Vreme je da se nekako prenesete ovih dana i da razmisljate pozitivno. Ma kakvi bili vasi troskovi, nece biti prvi put.Imali ili ne, novac je da se trosi.Ono sto mora, mora!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2