Ovan srecan,  Rak uziva, Lav na gubitku, dok  Skorpijama pocinje lepsi zivotni period…

Ovan srecan, Rak uziva, Lav na gubitku, dok Skorpijama pocinje lepsi zivotni period…

2. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Prva polovina meseca ce doci za vas  kao olujni vetar koji nikako necete ocekivati. Vasa veza ce morati da pretrpi neke bure, i tako ce vasa desavanja biti turbulentna. Dok skontate sta se zbiva, vec ce se sve i desiti.

SKORPIJA

Vreme je za jedan lepsi zivotni period i vreme je da se opustite. Samo od vas zavisi sta cete planirati dalje. Mozda biste mogli da pravite nove zivotne korake i da donosite nove planove.  Slede dani za uzivanje.

STRELAC

Sami cete znati da ste se zaljubili u jednu ribu, pre nego vas pocnu ubedjivati u to.  Kricete od prijatelja i svoje okoline, sve dok ne vidite da ste prihvaceni.Kada vas uveri u svoja osecanja, vi cete se onda hvaliti srecom.

JARAC

Pratite mudro jednu vodoliju koja se takodje ponasa mudro.Deluje kao da bezi od vas  i vreme je da se priblizite. Svidjate joj se, ali vas  malo drzi na odstojanju, da ispita jeste li uporni. Ne voli one koji brzo odustanu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Ni sami ne znate kako se postaviti u kojoj situaciji, ali ce ova da vam bude  prava enigma. Jedan vas jarac prati i zeli vasu blizinu, a vi mu izmicete. I ne znate da ceka da pokazete inat sa svoje strane, da biste znali sta cete!

RIBE

Ne znate sta vas ceka i koja vas situacija vodi ka velikim  problemima. Imacete vise  obaveza nego obicno, ali vas one nece remetiti. Vise ce vam smetati stav jedne osobe do koje ce vam biti stalo. Saznajte sta vam  misli!

Stranice: 1 2