SUBOTA, dan pred vama, moze biti prilika ZA PROSIDBU ako ste rodjeni u ovom znaku!

SUBOTA, dan pred vama, moze biti prilika ZA PROSIDBU ako ste rodjeni u ovom znaku!

2. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je za nove korake koje dugo izbegavate.Svesno ili nesvesno, vi sami sebi otezavate situaciju.Vreme je da se srede vase misli i da se osmelite. Neke stvari  ne moze niko drugi da ucini umesto vas.

BIK

Od vas ocekuju da ucinite cudo i da se okrenete za trista stepeni.Odavno tapkate u mestu i vremeje da nesto okrenete. Ako to uskoro ne ucinite, bicete  neko ko ce da zazali  za sansama koje se vise nikada nece ukazati.

BLIZANCI

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vesto iznegavate temu koja vas muci i koja vas cini nervoznim.Vreme jhe da danas nesto preduzmete i da pokazete da ste se ohrabrili. Pustite iz srca pitanja koja vas muce i teme koje vas bole, a vise ne mozete  da ih odlazete.

RAK

Sve ce biti da je do vas i da vas srce  boli sto nista ne mozete da ucinite.Mozda vam se danas okrene kolo srece, i jedna ce vas osoba moci da vodi dalje. Samo prihvatite njeno drustvo i nme brinite se  sta ce biti.

LAV

Ako ste svesni da se partner nece pomiriti sa vama,  zasto okolisate i bacate sebe u vatru. Mogli biste da budete na ispitu osecanja, ali i svoga ponosa i licnog dostojanstva. Nesto ce se zbiti, a vi ga  nemojte pogaziti.

DEVICA

Danas cete imati sanse da budete srecnik dana. Partner namerava da vas zaprosi, a vi se nemojte plasiti da prihvatite bez razmisljanja.Vasa se srca vole i zasto da odlazete ono sto ce biti pre ili kasnije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2