Sve moze da se promeni: Jedan zodijak ce moci reci da je nasao SRODNU  DUSU!

Sve moze da se promeni: Jedan zodijak ce moci reci da je nasao SRODNU DUSU!

5. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Zna se da cete ici za svojim obavezama i da je vreme da se one i srede.Necete sebi da gomilate obaveze, pa sebe tako da bacate u vatru.Od vas se ceka da budete  i dalje vredni i uzorni u svemu.

BIK

Vreme je da se srede  vase nedoumice u koje cete zapadati i dalje. Vase brige ce biti vezane za vas rad i za vase  dileme koje se ticu emotivnog zivota. Vreme je da se okrenete napred, i da dobro razlucite sta vam je ciniti.

BLIZANCI

Novcani izdaci ce vas terati u brizne situacije, ali nemojte sve da gledate crno. Vreme je da se okrenete malo pozitivnijim mislima i da se probate opustiti.Stalno cete biti u grcu sta cete i kako, ali cete zbog sebe morati da popustite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Stize vas  tuga koja remeti sav vas dalji plan i koja ce pokvariti mnoge stvari. Mnogo sta se moze promeniti, pa ce mozda i kod vas do kraja godine.Konacno cete sresti svoju srodnu dusu, a da niste ni pomislili na to.

LAV

Jedna osoba od vas ceka da budete odlucni i jasni i da pokazete sta zelite. Vreme je da budete odredjeni  u svemu sto se  ceka od vas i da pokazete da ste cvrsti u namerama. Ono sto naumite, nemojte da odlazete.

DEVICA

Misli vas teraju da pokazete da znate  sta ste zeleli i da ostanete istrajni u zelji. Ako je to put do jedne  vage, samo ga sledite i nemojte da stajete. Tamo gde vas vidi srce, idite neustrasivo i hrabro.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2