Jednom znaku slede vrtoglavi OBRTI, nekome ce se SRUSITI SVET, a samo JEDNOM se OKRECE KOLO SRECE!

Jednom znaku slede vrtoglavi OBRTI, nekome ce se SRUSITI SVET, a samo JEDNOM se OKRECE KOLO SRECE!

12. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Neko vas izaziva na dvoboj a vi se necete ni sa kim da takmicite. Jeste da ste od onih koji znaju sta rade i koliko mogu. Ali da se spustate ispod svog nivoa, zbog malo hvale, to ne biste nikada sebi dozvolili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Narednih dana morate da zapljunete u sake i da vredno radite.Od vas se ocekuje mnogo i vreme je da sva ocekivanja i ispunite. Nemojte cekati da se  od vas nesto trazi, u smislu vaseg sledovanja. Pokazite da ste dovoljno zreli da znate sta vam je red, i sta vas sleduje.

 

BLIZANCI

Neckate se i nervirate oko sitnica, dok krupne stvari cekaju da se srede. Znate da nece nista samo od sebe, ali  cekate na partnera sve. Vreme je da se pouzdate u sebe i svoje sopstvene snage. Red je da malo preuzmete i vi teret koji partner vuce skoro sam.

 

RAK

Suvise dugo vucete svoj teret i vreme je ga preuzme partner. Odjednom ce sve  da vam krene na bolje i vreme je da se okrene kolo srece.Ocekivali ste da to bude i ranije, ali nikad nije kasno. Vreme je da se malo radujete i vi.

 

LAV

Bili ste ubedjeni da ce da traje vasa sreca, ali nece.  Tek cete shvatiti da ste ostali sami i ostavljeni.Ceo vas svet ce se srusiti u samo nekoliko dana. Vreme je da se snadjete i da prihvatite stvari, nego da se slomite.

 

DEVICA

Od vas se ceka da  pokazete da ste voljni da se borite sa  svim poteskocama. Vreme je da prihvatite stvari onakvim kakve jesu. Vreme je da se okusate u novim koracima, pa kako god da se dalje budu odvijale stvari.

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2