Nedelja,ponedeljak i utorak ce biti FANTASTICNI za ove znake zodijaka-PROBLEMI ce biti PROSLOST!

Nedelja,ponedeljak i utorak ce biti FANTASTICNI za ove znake zodijaka-PROBLEMI ce biti PROSLOST!

9. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Necete biti  tako odusevljeni, ali sta se moze.Dani pred vama su samo nove radne obaveze i novi problemi. Da ih ne bi bilo, vi samo odradjujte na vreme sve, kako ih ne biste gomilali. Imacete i malo predaha izmedju obaveza.

BIK

Da vas hoce nove brige, to cete videti ovih dana.Imacete neke nove  i neplanske izdatke.Necete ih moci da izbegnete, a niko ne zna da ste u velikim novcanim problemima.Gledajte kako cete se snaci, makar trazili pomoc prijatelja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Da vas neko zeli nabediti na neke stvari, to cete se uveriti licno. Ali kada shvatite o cemu se radi, bicete zaprepsceni. Vreme je da se snadjete u situaciji kada budete morali da reagujete, ili da date bilo kakvo misljenje o svemu.

RAK

Mozda ce ovi dani za vas da budu samo novo ocekivanje.Ne ocekivanje sa vase strane, jer vi radite sve i nikada ne ocekujete nista od drugih. Drugi ce ocekivati nesto od vas, a vi razmislite koji ce to biti put da nekom izlazite u susret.

LAV

Mozda ce ova tri dana za vas da budu dani iznenadjenja. Naravno, vrlo prijatnih i lepih. Verujte da vam slede fantasticna tri dana, a  povod ce biti jedno novo poznastvo. Neko ce vam pomutiti i srce i dusu, a i razum, pa ce vam misli biti podredjene samo njemu.

DEVICA

Da ste samo malodrugaciji, moglo bi da bude daleko bolje. Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da se okrenete napred i da znate  sta vam je ciniti. Nemojte da budete neko ko ce svemu i svima dati svoj komentar.Sacuvajte ga za sebe.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2