Ova TRI ZNAKA ce biti LUDI OD SRECE jer im period DO DECEMBRA donosi ZIVOT IZ SNOVA!

Ova TRI ZNAKA ce biti LUDI OD SRECE jer im period DO DECEMBRA donosi ZIVOT IZ SNOVA!

5. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Smesi vam se sreca na koju ste cekali i dugo i strpljivo.Vreme je da vasa dobrota bude nagradjena srecom.Period do decembra, za vas ce da bude kao da sanjate. Nestvbarno lepe situacije vas cine prvim srecnikom!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je konacno za velike zivotne racunice.Vreme je da pocnete sabirati i svoje greske i svoje planove. Sta je ono sto ste od planova ostvarili,  a koliko ste gresili? Predjite sa reci i planova na dela, krajnje je vreme!

 

BLIZANCI

Vase misli idu ispred vas i cesto ih i ne mozete da stignete.One su vrtoglave pa su jako i zamrsene. Mozda je vreme da odlucite sta biste i kako, pa tek onda  krenete za njima. Sagledajte prvo mogucnosti!

 

RAK

Nece vam biti lako jer stizu brizni dani.Mada ni do sada nisu bili bezbrizni, sada ce da budu zahtevniji. Ne samo da ce crpeti vasu energiju jer cete mnogo raditi, nego vas cekaju i novcane zavrzalme i nestasica.

 

LAV

Budite odlucni u svemu, pa pokazite da znate sta hocete.Mozda biste mogli da uticete na partnera i tako mu date povda da se i on odluci. Vasa vza u zadnje dane ide lose, pa je vreme za definitivne odluke.

 

DEVICA

Moracete i sami da donesete sud o tome sta vas partner moze a sta ne moze. Kad budete znali granice, moci cete da planirate dalje. Nemojte da terate partnerana bilo sta, kasnije ce samo da krivi vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2