Pocela je nova sedmica, a nekome ce do kraja doneti NOVU LJUBAV!

Pocela je nova sedmica, a nekome ce do kraja doneti NOVU LJUBAV!

3. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Naredni dani ce biti jako lepi i prijatni za vas. Necete imati neke lose situacije, ali  ce vas vas partner  necim iznenaditi. Samo se radujte i pokazite  da znate da doprinesete vasoj emotivnoj slici. Ucinite sve da vam bude  sto bolje, drzeci se lepog raspolozenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Moze vam biti lepo, ali biste se suvise opustili. Nema opustanja jer vas cekaju radni zadaci na koje ne racunate.  Promena ce vremena, a v ste unapred doneli svoje planove za ove dane. Kako da postignete bas sve?

 

BLIZANCI

Neko ce vas jako naljutiti na pocetku radne nedelje, i vreme je da saznate i zasto! Nemojte da odustajete sve dok ne saznate. Vreme je da malo stanete u odbranu onih koje volite, bez obzira sta vam rade i sto vam prave neprilike.

 

RAK

Kao da ne znate za bolje, vi cete biti prepusteni situaciji. Necete  imati izbora, vec cete se radovati narednih dana. Mozda  vam donesu jedan novi lik i vreme je da se odrede  smernice koje vas  vode ka njegovom srcu.

 

LAV

Pokazite volju da cete raditi i da se necete  prepustati tuzi.Cak i ako tugujete, vi se necete moci da prepustate mislima. Moracete biti skoncentrisani na posao i to je ono sto se od vas ceka.  Neko ce vas poceti da ogovara, a vase srce ce vas voditi zelji da stanete na put dokonima.

 

DEVICA

Pitacete se zasto se o vama prica, i  sta je ono morate  uciniti da se to prekine. Vas stav je takav da nikako necete dozvoliti ad se govorka o vama, makar i imali razloga. Vredja vas kada se o vama prica negativno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2