Prilika da saznate kako ce vam POCETI NOVA SEDMICA-jednom  znaku  ce LUDU SRECU DONETI!

Prilika da saznate kako ce vam POCETI NOVA SEDMICA-jednom znaku ce LUDU SRECU DONETI!

3. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se srede  vase nedoumice koje su vas snasle. Morate znati sta zelite i sta je ono sto  morate resiti. Ne smete se mnogo dvoumiti jer vam to nece pomoci, no samo zamrsiti vase misli.Ne otezavajte sebi, nego olaksajte tako sto cete doneti jednu odluku.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da prijatno iznenadite jednog raka koji vas voli. Mada trpite cesto neke prigovore sa njegove strane, ipak znate da je u pravu. Samo vam zeli najbolje i moracete da i ovog dana istrpite jedan mali verbalni ispad.

 

BLIZANCI

Mnogo se oslanjate na partnera, pa deo svojih obaveza prebacujete na njega.Vreme je  da se  pocnete  pitati zasto to radite, ako ga volite?  I partner se pita isto ali ne izgovara, mada sumnja u vasu ljuvbav i odanost. Danas cete imati manje prijatne teme.

 

RAK

Vreme je da teret svoje emotivne veze, spustite ili da ga  se resite zauvek. Vreme je da sami pokrenete razgovor s partnerom.Ako vasa veza zavisi samo od vas, i vreme je da se resite. Ne treba ni vama  veza koja postoji i traje samo vasom zaslugom.

 

LAV

Od vas se ceka da pokazete da ste vredni i marljivi. Pocetak nove sedmice donece vam nove radne obaveze. Ipak nije vreme da se prepustate jedino i samo poslu.  Vreme je da jednoj koleginici date do znanja da vam se svidja.

 

DEVICA

Necete da se mirite, a da ne date svoje  misljenje, pa ce pomirenje da ceka. Vi ste spremni da iznesete velike kritike na  racun svoga partnera. Sad se mirite, sad se svadjate pa je red da se zna i zasto i dokle. Nemojte pokvariti ovaj dan.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2