Ovi zodijaci DUGO CEKAJU da im se ZELJE OSTVARE-hoce li im SEPTEMBAR ispuniti ZELJU?!

Ovi zodijaci DUGO CEKAJU da im se ZELJE OSTVARE-hoce li im SEPTEMBAR ispuniti ZELJU?!

4. rujna 2023. 0 By Maja

Svaki zodijak ima zelju koja ostane neostvarena. Neki cak i predugo cekaju i nadaju se ostvarenju te zelje.Hoce li im septembar biti sretan mjesec?

OVAN

Vase zelje su uvijek bile skromne. NIkada niste ocekivali previse od svog zivota, mada se uvijek trudite da postignete koliko mozete. Imate jednu zelju, zelju koja vam vec dugo lezi na srcu. Ta zelja vas prati dugo skoro cijeli vas zivot. Vi se nikada niste previse nadali, jer skromni kakvi i jeste vi ste zeljeli tu elju sami sebi da ostvarite , ali to vam nije poslo za rukom

Septembar miijenja sve i vama ce septembar ispuniti vasu najvecu zelju,

Dugo sste se nadali , dugo ocekivai, ali sada dolazi period koji ce vama vasu zelju ispuniti. Bicete sretni i vi cete samo za srecu znati. Sreca ce uci u vas dom i nece tako lako otici. Pred vama je sve sto je lijepo .Brige za vas uskoro pripadaju proslosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DJEVICA

Vase zelje su dio vase svakodnevnice. Ono sto vi zelite je nesto sto vas prati gdje god da krenete. Do sada se te zelje nisu ostvarile. Mada ste i vi pokusali da ostvarite svoju najvecu zelju, nije vam poslo za rukom. Osoba ste koja realno gleda na zivot i koja zna da se ne mogu sve zelje ostariti koje mi imamo. Ali bilo bi tako lijepo kada bi se ova jedna sto vam je toliko srcu draga ispunila.

Vasa zelja ce se ipak ostvariti, jer ste bili uvijek vjerni sebi i od te zelje nikada odustali niste.

Mjesec septembar ce vam ispuniti vasu najvecu zelju koja vam je sve u zivotu. Sreca velika vas prati ,jer ce vasa zelja mnogo toga da promijeni. Tu srecu ste dugo cuvali za sebe, ali ona napokin postaje dio vse stvarnosti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2