TRI zodijaka ce IMATI NAJVISE SRECE od 5-12 septembra-nekome OSTVARENJE ZELJE!

TRI zodijaka ce IMATI NAJVISE SRECE od 5-12 septembra-nekome OSTVARENJE ZELJE!

4. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Mozda se i ne nadate  lepsim stvarima ali vas one cekaju.Vreme je da pokazete da ste spremni  da se trudite da vam bude bolje.Mnoge stvari ce zavisiti od vas i vreme je da se zna sta cete. Odredite svoje prioritete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nece vam sve biti po volji i vreme je da ne obracate paznju.Mozda ste i skrivili u nekim stvarima, pa sada morate da se mirite. Od vas se ceka da budete dosta spremniji, i sve sto vam ne godi, da menjate. Ne samo ocekivanjem, nego i svojim trudom.

 

BLZANCI

Vreme je da prestanete da se zalite i da pokazete sta vam  predstoji. Vase misli ce da se  usredsrede na pitanje novca i vreme je da se  pokrenete. Ako i dalje budete pod utiskom da vam sve ide naopako, morate ispitati zasto i sta!

 

RAK

Naredni dani ce da budu daleko bolji nego prethodni. Ipak cete se radovati, mada to nece biti neko znatnije  poboljsanje situacije.Samo od vas se  ocekuje da postanete spremniji da se nosite sa situacoijom  koja vas ceka. Trudite se, ali vas nece!

 

LAV

Srce ce vam biti na ispitu osecanja u narednim danima.Moracete da doprete do srca svoga i dobro saznate sta ono oseca i zeli. Da li se nada pomirenju, da li ga ocekuje ili ce da stavi tacku na vezu koja je skoro pukla?

 

DEVICA

Cekaju vas lepi dani, a da niste tako sigurni da mogu.Ipak cete se radovati sto vas uskoro stizu sve lepe stvari i lepa desavanja.I bilo je vreme da vam krene na bolje, pa se radujte  osecanjima  koja vas vode  tome da budete prvi srecnik u ovim danima.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2