TRI zodijaka ce IMATI NAJVISE SRECE od 5-12 septembra-nekome OSTVARENJE ZELJE!

TRI zodijaka ce IMATI NAJVISE SRECE od 5-12 septembra-nekome OSTVARENJE ZELJE!

4. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da se ovih dana usmerite na neke odredjene stvari. Vreme je da pokazete da znate sta vas ceka, i ono sto je neodlozno. Ako ste do sada i odlagali neke stvari, vreme je da sada budete cvrsti u odlukama.

 

SKORPIJA

Mozda biste ovih dana mogli da budete drugi srecnik, prve polovine meseca. Vreme je da se radujete sto je tako, jer do skora je bilo lose. Imali ste tezak period ali je vreme da se srede  neke stvari. Radost je na vasoj strani.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Sve vam je bilo lakse dok ste znali cilj, ali je vreme da se srede  sve vase prilike.Trenutno ne znate svoje prioritete i zato se osecate lose. Kao da tapkate u mestu, ne znajuci ni sta, ni kuda.Vreme je za nove korake, trgnite se!

 

JARAC

Jedna riba ceka da joj ukazete paznju i da je sledite u svemu. Ona vas je zapratila i vreme je da se vase srce raduje.Na pomolu je vasa emotivna veza koja ce bitio jako lepa. Vreme je da se radujete i budete treci srecnik ovih dana.

 

VODOLIJA

Vase nade su da se nista ne menja i da bude po vasem. Vise nista nije isto, i verujte da vise nikada nece ni biti. Vreme je da se radujete sto ste  i do sada mogli da uticete na jednu osobu. Sto ste mogli, postigli ste, a sada je red na druge.

 

RIBE

Nema nade  da ce vas krenuti, ali verujte da hoce. Neko vas  voli i ceka da i sami ucinite korak ka njemu. Od jednog jarca do vas je mali put, ali verujte da ce biti kraci nego sto mislite.  Dajte mu za pravo da vam pridje, jer vas voli, a vi cete njega zavoleti za cas!

Stranice: 1 2