Ako ste rodjeni u OVIM znacima, znajte da ova sedmica moze da donese RAZOCARENJE i SUZE!

Ako ste rodjeni u OVIM znacima, znajte da ova sedmica moze da donese RAZOCARENJE i SUZE!

15. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate zasto vam stalno izmice sreca. Bas kada osetite da ste joj na domak, uvek se desi neka losa situacija. Cemu  vas tera vase srce a da nikako ne znate da ga usmerite u pravcu koji vam je zeljen?

BIK

Zasto sami sebe zalite i sebi dopustate da vas drugi zale? Vreme je da se sami prestanete samosazaljevati.Nemate razloga,  jer ste i jaki i snazni. Samo ste lenji da organizujete svoj zivot, kako biste bili srecniji. Niko vam ije kriv!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Zadovoljni ste i vreme je da se srede vase neke neizvesne situacije. Zato cete morati da sebi ucinite bolje i da idete lepsim stvarima.Ovih dana cete zeleti da se srede vase  nedoumice i da se usmerite ka jednom lavu.

 

RAK

Nadali ste se mnogo boljem, jer ste i zasluzili daleko bolje.Ipak nije sve po zasluzi i vreme je da se mirite sa zivotnim nedacama. I ovih cete dana  biti jako tuzni i umorni od zivota. Za sve ce biti zasluzan jedan bik, bez pameti i bez srca!Za vas vreme tuge!

 

LAV

Jedna odredjena osoba  ocekuje da patite, ali sve je do vas. Mozda je ona vas povod za srecu. Mozda je ona i vas razlog za tugu. Ma sta da je i kako god vam je, necete hteti priznati, ni pokazati kako se osecate.

 

DEVICA

Pratite jednog lava i stalno ste mu za petama. On nikako da skonta vas povod pratnje, ni da se zapita zasto ga pratite kao senka. Sta je vama, usmerite svoj poglede ka njemu?! Oni ce vam reci sve o njegovoj iskrenoj ljubavi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2