Evo ko ce PLIVATI u BOGATSTVU, a ko ce PROKLINJATI SUDBINU!

Evo ko ce PLIVATI u BOGATSTVU, a ko ce PROKLINJATI SUDBINU!

11. rujna 2023. 0 By Maja

Nije svakome sudjeno da se obogati, ma koliko se trudio. Isto tako zvijezde donose i ko ce napraviti jednu veliku gresku na poslovnom polju.

BLIZANCI

Pred vama je period koji ce bitii presudan za vas posao. Mnogo ste se opustili, i nartavno da vam to nije od koristi. Mada pokusavate na neki nacin da spasite koliko toliko ono sto je ostalo, vama naredni period nece biti srecom naklonjen. Vi cete skoro dobiti jedan poslovni prijedlog od jedne osobe koja vam sigurno ne zeli dobro. Navodno ce vam zeljeti pomoci, ali od toga nece biti nista. Vi ste osoba koja sve pokusava kada novac presusi, ali potez na koji ce vas ova osoba uspijeti nagovoriti dovesti ce vas do toga da proklinjete sudbinu.

Njena obecanja zaista ce divno zvuciti, ali ako pristanete na njen poslovni dogovor, nece vam biti dobro. Sanse su velike da cete sve izgubiti. I posao i to malo novca sto imate. Vi jos uvijek mozete mnogo toga spprijeciti ukoliko se uzdate u sebe i nadu da ce biti bolje. I bce bolje, ali vi morate biti strpljivi i odmaknuti se od ljudi koji previse obecavaju.

 

VAGA

Period koji je pred  vama donosi vam samo razlog za srecu. Vas posao mozda trenutno ne cvijeta, ali vi se kao i uvijek trudite da postignete svoj cilj. U zadnjem periodu ste pravili velike gubitka kada je vas posao u pitanju. Uspijeli ste sve da savladate onako kako vi to samo znate. Imte mnogo smisl kada je posao u pitanju. Znate da pregovarate oko svih poslovnin tema. Imate talenat da budete lider, hocete li taj talenat iskoristiti, samo je do vas.

Pred vama je jedan period koji ce vam samo poslovni uspijeh donositi. Do kajaj godine cete uspijeti da ostavrite pravo mlo bogatstvo koje ce vamamnogo znaciti. Ulozicete vas novac tamo gdje treba i vi cete ostvariti jos vece dobitke.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2