Izaberi RUZU i saznaj KOLIKO CES SRECE imati u LJUBAVI, u danima pred nama?

Izaberi RUZU i saznaj KOLIKO CES SRECE imati u LJUBAVI, u danima pred nama?

11. rujna 2023. 0 By Lala

Ruza je znak paznje, simbol ljubavi, priznanje postovanja…

Da li i vi sanjate da vam se desi nesto takvo? Sanjate li o tome da vas jedna odredjena osoba pocasti necim takvim, i da vam bas ona ukaze i paznju i ljubav i postovanje, istovremeno. Da li se i vase nade taloze i  redjaju jedna na drugu i sanjate da postanete najvoljenije bice?

Ne samo da sanjate da vam se desi ljubavna bajka, onakva kakvu sanjate i o kakvim ste citali u romanima Vi ste zamislili da ce bas sve tako da bude, pa nikako da vam se desi.

Izaberi jednu ruzu i saznaj sta te ceka u ljubavi, u narednim danima koji slede. Imate tri ponudjene a svaka od njih ce da vam kaze sta mozete ocekivati dati mozda koristan savet kako da postupite

.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI RUZU BROJ 1

Vi koji ste izabrali  ruzu broj jedan, uzeli ste vrlo lepu i neobicnu ruzu. Njena boja je svakako simbol neznosti koja vas nikako da  nadje. Mozda ce vasa emotivna veza da bude malo neobicna.

Verujte da ce biti zasnovana na neznoj ljubavi koja podrazumeva i vasu slobodu i vase misljenje. Svakako da tako podrazumeva  partnerovo postovanje i uvazavanje, a da vam to do sada niko nije dao. Vreme je da budete  iskreni, da iznesete svoja osecanja i da svoje srce date onom  ko ga i zasluzuje.

Ovih dana cete biti prijatno iznenadjeni i vreme je da znate  da vas partner priprema na jedan lep zivotni korak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2