Jesen pocinje 21.septembra i evo kakva ce biti vasa FINANSIJSKA SITUACIJA  do POCETKA ZIME!

Jesen pocinje 21.septembra i evo kakva ce biti vasa FINANSIJSKA SITUACIJA do POCETKA ZIME!

9. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da znate kojim cete putem i sta planirate. Nece se desavati bas sve sto biste hteli, ali nesto mozete usmeriti. Gledajte da vama bude na korist i vreme je da se srede vase racunice. Pozelecete nesto od srca.Vase finansije ce biti dobre.

 

BIK

Vas partner nece imati obzira vise prema vasim troskovima. Sve do sada vam je tolerisao greske, ali vise nece. Vreme je za veliki preokret i pokazite da znate  da se docekate na noge.Naredni period ce biti krizan, ma sta da pokusate.

 

BLIZANCI

Nemojte da kuukate i da se maltretirate, pred drugima. Niko vam nece pomoci, pa nece vam biti bolje od kukanja.Oni zluradi ce se radovati sto vas tera finansijski maler. Lose vas tera i sada je vreme da probate  da se izvucete koliko-toliko.

 

RAK

Samo od vas zavisi sta cete u narednom periodu. Mozda je najbolje da se okrene razumnim situacijama i da se protezete koliko ste dugi. To znaci samo jedno,a to je da se ne izlazete nepotrebnim troskovima. Samo onim nuznim.

 

LAV

Ako vas partner bude  vodio i dalje da mu ispunjavate zelje i hirove, ostacete svorc. Mada dosta radite, ipak nikako da se  osecate stabilno finansijski. Sto vas se tice, vi zaradite lepo, ali jos lepse trosite.Budite malo racionalniji.

 

DEVICA

Mozda biste se znali snaci da vas je  na vreme upozorio bilo ko. Nevazno da li partner, prijatelj ili vasa bankovna kartica. Dok ste trosili niste mislili da morate da se prebrojavate. Sada procenjujete da ce vasa finansijska situacija da bude losa.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2