UTORAK moze da bude DAN ZA RADOST i ljubav, ako ste rodjeni OVA DVA ZNAKA!

UTORAK moze da bude DAN ZA RADOST i ljubav, ako ste rodjeni OVA DVA ZNAKA!

5. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Ceka vas jedan otvoren razgovor i vreme je da pokazete  da cete ga danas nastaviti. Morate se postaviti tako sto cete biti razumni da lepo razgovarate, a ne da se svadjate.   Vreme je da se zna sta vam je dalje ciniti.

 

SKORPIJA

Od vas se ceka da budete  odredjeni i da pokazete  sta zelite. Sve sto ste do sada skrivali, sada je red da pokazete. Vreme je da se urazumite, da budete otvoreni i jasni. Ako ste do sada otezavali, od danas cete da olaksavate partneru.

 

STRELAC

Pokazite da ste od onih koji znaju sta im je cilj i da necete od njega daq odustanete. Partner je mislio da cete se povuci, ali vi zelite da sacuvate svoje pravo u odlukama. Ne moze vas tako nipodastavati, i vreme je da mu to danas date do znanja.

 

JARAC

Vasa ce prilika da bude da ste se i sami  upustili u nesto nedozvoljeno, ali sami ste hteli.Kad ste vec toliko rizikovali, pokazite da cete ostvariti sta ste naumili. Idite za onim cemu vas je i kome, povuklo vase srce.To nova i luda ljubav  dolazi brzinom oluje.

 

VODOLIJA

Vreme je da budete pazljivi u recima, jer cesto znate da preletite. Ne razmislite, pa kad progovorite, cesto je  da prenaglite.Bolje je da budete odmereni, nego da nekoga nesvesno uvredite, samo sto cete mu reci istinu u lice.

 

RIBE

Jedan jarac od vas okrece glavu, jer misli da ga ignorisete. Vi se samo malo pravite vaznim, pa tako deluje.  Pokazite da cete se radovati, i da je vreme da vase srce krene  za osobom do koje vam je stalo. Danas ce dva para ociju, da nadju razlog postojanja – ljubav u ocima onog drugog!

Stranice: 1 2