Ako ste rodjeni u OVIM znacima, slede vam promene na koje niste racunali -sreca i ljubav kucaju na vrata!

Ako ste rodjeni u OVIM znacima, slede vam promene na koje niste racunali -sreca i ljubav kucaju na vrata!

6. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se zna sta cete i kako dalje.Suvise ste predani poslu i obavezama, a posao nigde nece pobeci. Vreme je da se srede nase  bojazni da ce da krene nizbrdo.Nece, ali cete morati da povedete racuna o svome zdravlju.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Suvise ste se osamili da cak i ne pomisljate na bilo sta. Vreme je da izbicvate iz cetiri zida i da pocnete da osecate zivot. Verujte da oko vas vri zivot, a i jedna osoba misli o vama. Okrenite se necemu, poslu, devojci ili drustvu!

 

BLIZANCI

Od vas se neke osobe  daleko nedostojnije, ali vi im to ne biste nicim nagovestili. Zato pokazite da cete se drziti iukazite im trazenu paznju. Neko vas zeli za sebe i u svojoj blizini jer mu se svidjate.Vreme je da pokazete da ste zainteresovani.

 

RAK

Mogli biste da budete daleko odlucniji nego sto jeste. Ipak vas jedna vodolija stalno baca u kraj i tamo odakle ne mozete reagovati.Preseca vam rec, i ne da vam pokazati licno misljenje. Vreme je da se osmelite pred njom, i pokazete da joj tu nije mesto.

 

LAV

Pred vama su ili dani tuge, ili dani vaseg lumpovanja.Vi znate da se predate zivotu i vase srce kuca zarom, kako tuge, tako i pomirenja sa situacijom. Nesto ste imali, pokvarili ste, a moglo je da bude lepo i traje.Mislite da cete uspeti da savladate tako sto lumpujete?

 

DEVICA

Mozda je vreme za velike promene.Samo od vas zavisi sta  sledi, sta volite i sta hocete od zivota. Ako pokazete sta zelite, mozda biste mogli da se odazovete.  Neko ceka na vas korak, i ucinite ga, smognite hrabrost!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2